APK Keuring

APK Keuring bij Autobedrijf Nomen

TIP: Combineer uw keuring met een kleine beurt of grote beurt, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug en bespaart u kosten!

APK keuring kosten

Op zoek naar een betrouwbare APK keuring? Dan bent u bij Autobedrijf Nomen aan het juiste adres. Wij zijn RDW erkend en lid van BOVAG. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in Toyota en oefenen hun vak met passie uit. Tevens beschikken wij over de modernste apparatuur.

Direct online uw APK keuring plannen? Maak dan eenvoudig online een afspraak!

Wat is een APK keuring?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De overheid heeft de APK verplicht in Nederland om te kunnen controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen. U bent wettelijk verplicht uw auto (maximaal 2 maanden) voor de vervaldatum te laten keuren. Zo weet u zeker dat u altijd veilig rijdt. Dit betekent niet dat u in de tussentijd geen problemen kan ondervinden met uw auto. Natuurlijk kunt u bij Autobedrijf Nomen altijd terecht voor uw reparaties en onderhoud.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172-212037 info@nomen.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172-212037

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×